Lidt om os

Hvorfor hedder salonen Stjernehår?

Vi synes stjerner er smukke.

Stjerner kan betyde så meget forskelligt, men faktisk altid positivt. Stjerner kan være skuespillere – fodboldspillere – kokke og selvfølgelig også frisører. Samtidig kan du som kunde føle dig som en stjerne hos os, fordi du er i centrum. Ordet hår siger næsten sig selv.

Navnet stjernehår er dansk og det danske vægter vi højt.

Også i udvalget af vores produkter vægter vi danske/nordiske produkter som det primære. Når man hører ordet stjernehår, kan de fleste regne ud at det er en frisørsalon. På alle områder giver navnet mening for os. Vi er ihvertfald godt tilfreds med navnet, da det meget godt fortæller hvem vi er. Vi gør hver dag vores bedste for at leve op til vores navn.

Vi glæder os til at se dig hos stjernehår.

SÅ TA’ PLADS I STOLEN, LÆN DIG TILBAGE OG LAD DIG FORKÆLE…

What Our Clients Says

Client's Testimonials

Stjernehår ÅBNEDE FEBRUAR 2011

Tanja, indehaveren af salonen, startede i lære i 1993 og gennemførte den 4 årige frisøruddannelse. Hun har arbejdet i forskellige gode saloner bl.a. i Haderslev, Kolding, Flensborg, Sønderborg, Rødekro og selvfølgelig Aabenraa. Hvor hun tidligere har været bestyrer/ daglig leder af saloner.

Camilla er en sød, frisk og meget dygtig frisør. Hun har ca. 20 års erfaring som frisør. Både som elev og senere som uddannet har hun arbejdet i Aabenraa. Hun har også haft egen salon i Løjt Kirkeby, Salon Camillez. Og er udlært år 2000.

Det er meget vigtig for os, at uddanne nye dygtige frisører med den 4 årige uddannelse, derfor har vi årene igennem haft tre elever. Pt. har vi dog ingen elev.

Vi elsker at dygtiggøre os og tager tit på kursus. Det er sjovt, hyggeligt og spænende. Vi nyder at udfordre os, det motiverer os og gør, at vi bliver ved med at brænde for at skabe lækkert hår.

Erfaringen er derfor stor efter mange år i branchen, og passionen er bestemt stadig lige så stor.

MØD VORES FRISØRER

Tanja

Ejer/frisør

Camilla

Frisør

Stephanie

Frisør elev
Products We Use

Brands We Use

We're Open

OPENING HOURS

8:00

AM

-

10:00

PM

MONDAY - SATURDAY

SUNDAY - CLOSED